Persberichten

 • 10.10.2012
  Maar 69 mm dik - altijd reukvrij - en uitstekend veranderd: innovatieve complete afvoer TistoPrimus

  Deze afvoer is zeer vlak, is voorzien van een stankafsluiter, die met of zonder water functioneert en maakt gebruik van de innovatieve Tisto-techniek: de complete afvoer TistoPrimus van Dallmer. Het product is optimaal geschikt voor spaarzaam gebruikte afvoerpunten en een uitstekende oplossing voor inloopdouche als er maar een beperkte inbouwhoogte beschikbaar is.


  lees artikel
   
 • 22.08.2012
  Oriëntaals betoverend: afvoeren van Dallmer in het hotel \

  Londen is een stad met tradities. maar staat tegelijkertijd open voor de wereld staat.... wat ook te merken is aan de spectaculaire gebouwen. Een goed voorbeeld daarvan is het "Mandarin Oriental“, een vijfsterrenhotel dat voorzien is van een imposante gevel, luxueuze inrichting en internationale flair. Afwatertechnieken van Dallmer zijn van de partij. Bij de jongste modernisering werden afvoeren van het type TistoDrain en CeraLine-douchegoten toegepast.


  lees artikel
   
 • 22.08.2012
  Perfect voor een eerste adres: douchegoten CeraLine in \

  London is een metropool die voor de wereld open staat, en dat niet voor het eerst tijdens de Olympische Spelen. Ook gebouwen, die met superlatieven beschreven worden, zijn hier uit de grond gestampt zoals het luxe wooncomplex "One Hyde Park" voor klanten uit de hele wereld. Douchegoten CeraLine van Dallmer zijn van de partij... als bekroonde lijnvormige afwatering.


  lees artikel
   
 • 25.07.2012
  Luxueus omgeven: afvoertechniek van Dallmer in het nieuwe hotel BULGARI te Londen

  Recent werd in Londen het luxe hotel BULGARI geopend. Nog net op tijd voor de Olympische Spelen kwam een nieuw eersteklas adres voor betaalkrachtige gasten uit de hele wereld gereed. Technieken voor afwatering van Dallmer spelen mee: in de inloopdouches zorgen de douche-elementen van het type CeraFundo plus Circo voor het wegstromen van het douchewater.


  lees artikel
   
 • 23.07.2012
  Bescherming bij harde regen

  De zomerperiode is een periode waarin veel regen valt. Platte daken staan dan In het bijzonder bloot aan verhoogde belastingen. De rode noodafwatering van Dallmer brengt meer bescherming, ook als de "regen van de eeuw" valt.


  lees artikel
   
 • 13.07.2012
  Hoog boven alles uit: CeraLine in het hoogste gebouw van Europa: \

  Het gebouw is 310 meter hoog, rondom met glas bekleed en heeft al een bijnaam "The Shard - Glasscherf“. Deze piramidevormige hoogbouw van architect Renzo Piano is het nieuwste hoogtepunt in de reeks wolkenkrabbers in Londen en overtreft op dit moment elk ander bewoond gebouw in Europa.


  lees artikel
   
 • 28.06.2012
  TistoPlan - vlakke complete afvoer met anker

  Afvoeren voor inloopdouches zijn er vele - maar slechts de nieuwe serie Tisto van Dallmer is voorzien van het innovatieve anker voor de behuizing en de nieuwe, geoptimaliseerde afdichtfolie. Dus ook TistoPlan - de extra vlakke afvoer voor een dun bodembed ten behoeve van verbouwingen en moderniseringen. Een combinatie van beproefde afvoertechniek van Dallmer en innovatieve productkenmerken tot een nieuwe standaard op het gebied van kwaliteit.


  lees artikel
   
 • 28.06.2012
  Vlak, kort en optimaal verankerd: korte goot TistoLine Plan

  Zoekt u een bijzonder vlakke en korte douchegoot voor een inloopdouche? TistoLine Plan biedt een uitstekend design en is perfect voorbereid op doorlopende afdichtingen. Uitgevoerd met de nieuwe Tisto-techniek - een innovatie van Dallmer.


  lees artikel
   
 • 06.09.2011
  Fraai vormgegeven afdekplaten 'Dimensions' genomineerd voor de hoogste Duitse prijs voor design

  Zo krijgt de inloopdouche een extra optische kwaliteit: de afvoerafdekplaten uit de serie 'Dimensions' zijn fascinerend chique... en ze werden recent genomineerd voor de "Designpreis Deutschland 2012". Na de toekenning van de Amerikaanse "Good Design Award" is dat de tweede hoge onderscheiding die dit jaar voor excellent design en uitstekende productkwaliteit werd toegekend.


  lees artikel
   
 • 10.07.2009
  TistoPrimus

  Slechts 69 mm laag - geurzeker ook zonder waterslot complete afvoer TistoPrimus


  lees artikel
   
Area:

Kiwitz B.V.
De Hogenkamp 22
NL-7070 AC Ulft
Telefon +31 315270620
Telefax +31 315270621
ekol@kiwitz.nl

DEUTSCH
ENGLISH
NEDERLANDS
FRANÇAIS
SCHWEIZ (DE)
POLSKI