Red Dot Design Award 2015

reddot design award 2015
Douchegoot CeraWall Select reddot winner 2015
Douchegoot CeraWall Individual reddot winner 2015

Douchegoten CeraWall - Afvoerrail CeraWall Select en afvoerprofiel CeraWall Individual

Twee Red Dot Awards 2015 voor CeraWall

Alweer zijn twee ontwikkelingen van Dallmer met een design prijs bekroond: het afvoersysteem CeraWall is een wandafvoersysteem voor douches met doorgaande vloeren, dat niet alleen door een lage constructie wordt gekenmerkt, maar ook door reinigingsgemak, veiligheid en een mooie optische afsluiting. De jury vond beide versies, CeraWall Select en CeraWall Individual, in gelijke mate inspirerend.

Red Dot Design Award 2008

reddot design award 2008
Zentrix reddot best of the best 2008
Zentrix

Zentrix - Een kunstwerk voor douches met doorlopende vloeren

Afvoerdesign van de bovenste plank

Zentrix is het nieuwe designrooster van Dallmer, die bij het CeraNiveau afvoersysteem voor douches met doorlopende vloer past. Dit rooster is een meesterwerk in afvoerdesigns. Het hart is een langgerekte afvoergoot met een afneembaar, smal, mat gepolijst edelstalen profiel als rooster. Zonder problemen worden ook grotere hoeveelheden water door een overlangse spleet afgevoerd worden. Van de doucheafvoer is in ingebouwde toestand voor de waarnemer alleen het smalle rooster zichtbaar.

Red Dot Design Award 2008

reddot design award winner 2008
Dimensions Afdekkingen voor afvoeren

Afmetingen - Afdekkingen voor afvoeren

Ambachtelijke precisie en autonome, op de architectuur gerichte vormgeving kenmerken productenserie Dimensions. De roosters voor afvoeren in douches met doorlopende vloer zijn door hun geometrische vormgeving optisch nadrukkelijk aanwezig en mijlpalen in badkamervormgeving.

Red Dot Design Award 2007

reddot design award winner 2007
CeraLine Douchegoten

CeraLine - Douchegoten

CeraLine strookvormige afwateringen van Dallmer openen volledig nieuwe perspectieven in badkamerdesign. Slank en elegant passen ze zich in alle uitvoeringen perfect aan elke omgeving aan en geven de badruimte een persoonlijke noot met een vleug avant-garde. Het fijngeschuurde, slechts 40 mm brede edelstalen oppervlak is in hoogte verstelbaar en kan zo heel eenvoudig aan het vloeroppervlak worden aangepast.

Red Dot Design Award 2007

reddot design award winner 2007
CeraNiveau douchegoot

CeraNiveau - douchegoot/badafvoer

Fijn getekende strak geometrische structuren spreken voor zich en openen geheel nieuwe wegen voor een ideeënrijke vormgeving van doucheruimten met doorlopende vloeren met aantrekkelijke afvoeren. Een hoogwaardig edelstalen oppervlak, mat geborsteld, gepolijst, matzwart, met brons gepatineerd en zonder pardon teruggebracht tot de grondvorm van de rechthoek, verleent CeraNiveau het imago van een trendsetter die elke badruimte meer uitstraling geeft. Ideaal, ook voor het veilig afvoeren van grotere hoeveelheden water.

Area:

Kiwitz B.V.
De Hogenkamp 22
NL-7070 AC Ulft
Telefon +31 315270620
Telefax +31 315270621
ekol@kiwitz.nl

DEUTSCH
ENGLISH
NEDERLANDS
FRANÇAIS
SCHWEIZ (DE)
POLSKI